Címke ‘ lúgosítás ’





A lúgosításról

Dr. Lenkei Gáborral beszélgettünk a lúgosításról. A legjobb természetes táplálékforrások a lúgosításhoz ! Gyümölcsök, zöldségek Cékla, Paprika, Brokkoli, Fejes káposzta, Sárgarépa, Karfiol, Zeller, Fehérrépa, Uborka, Padlizsán, Fokhagyma Fűszernövények Kelkáposzta, Póréhagyma, Vöröshagyma, Petrezselyem, Spenót, Tök, Paradicsom, Cukkini Hüvelyesek Csicseriborsó, Bab, Lencse Diófélék, magvak Mandula, Lenmag, Mogyoró, Fenyőmag, Tökmag, Szezámmag, Napraforgómag,...

Tovább »

Gyomorfekély tünetei

Gyomorfekély tünetei

A gyomorfekély esetében a gyomor nyálkahártyájának sérüléséről beszélünk egy legalább öt milliméter kiterjedésű területen. A fekély különböző méretű és mélységű lehet, a gyomorfekély tünetei esetében pedig a legszembetűnőbb minden esetben a gyomorfájás, amely általában a gyomorszáj tájékán lép fel. A fájdalmat nagyon sokan összekeverik a gyomorégéssel, mert általában tompa...

Tovább »